TARTÓS BEFEKTETÉSI SZÁMLA

Un minimum de 3, voire 5 jours de travail, est nécessaire pour pouvoir bénéficier d'un traitement de faveur ?

Nous vous offrons 0 % de réduction sur les frais de transport et les frais d'administration !

A MEXEM rögzített futamidejű Tartós Befektetési Számla nyitásának lehetőségét biztosítja a magyar adóügyi illetőségű ügyfelei számára.

OUVRIR UN COMPTE MEXEM

A TBSZ
ELŐNYEI

Szeretné kihasználni az adómentesség, vagy a kedvezményes adózás lehetőségét ?

Rugalmas, sokszínű befektetés kezdőknek is !

A MEXEM Ltd. nagy teljesítményű kereskedési technológiával és fejlett kereskedési eszközök elérésével segíti Önt saját befektetési portfóliójának kialakításában. Az asztali és mobil eszközökről elérhető felület kezdőknek és tapasztalt befektetőknek egyenlő esélyt biztosít a TBSZ portfóliójuk kialakításához.

Les enfants du monde entier ont le droit d'être informés de leurs droits !

A TBSZ rögzített, három vagy öt éves futamidőre nyitható. Három év aktív befektetést követően az elért növekmény 10%-os, kedvezményes adófizetésre kötelezett, míg öt évet követően az 0% lesz. TBSZ számlán, amerikai részvények után szerzett osztalékok Szochó és SZJA mentesek.

A döntés az Ön kezében van !

A gyűjtőév során Ön dönti el mekkora tőkét mozgósít Tartós Befektetési Számlájára, akár havi, ismétlődő befizetések alkalmazásával is, ezzel biztosítva a tőke folyamatos gyarapodását. A MEXEM TBSZ 33 ország 150 piacán kínál részvényeket, opciós-, és határidős termékeket, állami- és vállalati kötvényeket, alapokat és ETF-eket befektetésre.

Gyors és hatékony Ügyfélkapcsolat magyar nyelven !

A TBSZ nyitását egy egyszerű online folyamat során teheti meg. Magyar nyelvű támogatást biztosítunk, legyen szó regisztrációról, általános információról, részleges, vagy teljes kifizetésről a harmadik és ötödik év végén.

Befektetői védelemmel biztosított, rejtett költségektől mentes !

A MEXEM TBSZ az ICS DAC - ICCL (Investor Compensation Scheme) és az ICF (Investors Compensation Fund) által védett számla, nyitási, havi, és számlavezetési költségektől mentes. A Tartós Befektetési Számla tulajdonosai Európa legkedvezőbb kereskedési költségeit kihasználva alakíthatják portfóliójukat, miközben előnyt kovácsolhatnak a MEXEM Ltd. kínálta kedvezményekből is.

Les pays du monde entier
‍kereskedni

A MEXEM TBSZ közép- és hosszú távú befektetések lehetőségétek kínálja 33 ország, 150 piacán.

Ön dönt A TBSZ összetételéről !

Les entreprises du secteur de l'agriculture ont la possibilité d'obtenir des prix préférentiels pour leurs produits. L'utilisation de la technologie MEXEM dans le cadre de l'application de la directive sur la protection de l'environnement et de la directive sur la protection de la vie privée est une condition préalable à la mise en œuvre de la directive.

Csak egy kattintásra vagyunk.

Forduljon hozzánk bizalommal, elkötelezett csapatunk rendelkezésére áll minden kérdésben !